Нові надходження



ДО УВАГИ МАЙСТРІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ

 ТА ВИКЛАДАЧІВ!

Нова література професійного спрямування :

1. Є. Форнальчик Основи технічного сервісу транспортних засобів.

2. В.Євлаш Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарства і торгівлі.

3. М.Смирнитська Охорона праці в галузі. Ресторанне господарство та торгівля.

4. Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів, правових, нормативно-правових та інших актів для закладів ресторанного господарства.

5. В.Архіпов Барна справа:технологія  продукції та організація обслуговування.

6. Антонюк Українська мова. Довідник мовних труднощів.

7. М.Стукач Технічний сервіс машин.

8. В.Доценко Устаткування закладів ресторанного господарство.

9. І.Сотник Енергоефективність та відновлювальна енергетика  в Україні: проблеми управління.

10. Т.Вайда Водіння легкового автомобіля.

11. С.Остапов Кібербезпека: сучасні технології захисту.

12. Р.Карпенко Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства.


В 2023 році до бібліотеки закладу надійшла нова художня література: 

1. О.Гончар " Модри камінь";

2. О.Турянскький " Поза межами болю";

3. І.Багряний " Тигролови";

4. Й.Ягелло "Кава з кардамоном";

5. Матерліні " Синій птах";

6. М.Вороний " Блакитна панна";

7. В.Винниченко " Вибрані твори";

8. І.Нечуй-Левицький Кайдашева сім'я"4

9. С.Дзюба "Позивний Бандерас операція "Томас"".





Надійшли нові навчальні посібники.

1. А.Гуржій "Основи інформаційних технологій."

2. М.Макаренко "Комбайни зернозбиральні."

3. А.Кудінова " Основи економічних знань."

4. Електорматеріалознавство.




До бібліотеки закладу надійшли нові підручники:

1. Л.Жарікова Інтегрований курс підготовки продавця продовольчих товарів.

2. О.Базь та інші Токарна справа.

3.І.Гуменюк та інші Види зєднань.


До уваги викладачів та майстрів виробничого навчання ! 

Нові надходження підручників.


1. Гуменюк І.В.та ін. Технологія механоскладальних робіт.
2. Базь О. Токарна справа.
3. Попов А. та ін. Основи слюсарної справи.
4. Лацюк В. Агротехнологія
5. Жарікова Л.В. Інтегрований курс підготовки продавця непродовольчих товарів.
6. Стахмич Т.М. Кулінарна справа. Технологія приготування їжі.
7. Горбатюк Н.А. Основи перукарської справи.
8. Гуржій А.М. Електротехніка та основи електроніки.

Немає коментарів:

Дописати коментар