ДО УВАГИ МАЙСТРІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ
ТА ВИКЛАДАЧІВ!
Нова література професійного спрямування :
1. Є. Форнальчик Основи технічного сервісу транспортних засобів.
2. В.Євлаш Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарства і торгівлі.
3. М.Смирнитська Охорона праці в галузі. Ресторанне господарство та торгівля.
4. Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів, правових, нормативно-правових та інших актів для закладів ресторанного господарства.
5. В.Архіпов Барна справа:технологія продукції та організація обслуговування.
6. Антонюк Українська мова. Довідник мовних труднощів.
7. М.Стукач Технічний сервіс машин.
8. В.Доценко Устаткування закладів ресторанного господарство.
9. І.Сотник Енергоефективність та відновлювальна енергетика в Україні: проблеми управління.
10. Т.Вайда Водіння легкового автомобіля.
11. С.Остапов Кібербезпека: сучасні технології захисту.
12. Р.Карпенко Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства.
В 2023 році до бібліотеки закладу надійшла нова художня література:
1. О.Гончар " Модри камінь";
2. О.Турянскький " Поза межами болю";
3. І.Багряний " Тигролови";
4. Й.Ягелло "Кава з кардамоном";
5. Матерліні " Синій птах";
6. М.Вороний " Блакитна панна";
7. В.Винниченко " Вибрані твори";
8. І.Нечуй-Левицький Кайдашева сім'я"4
9. С.Дзюба "Позивний Бандерас операція "Томас"".
Надійшли нові навчальні посібники.
1. А.Гуржій "Основи інформаційних технологій."
2. М.Макаренко "Комбайни зернозбиральні."
3. А.Кудінова " Основи економічних знань."
4. Електорматеріалознавство.
До бібліотеки закладу надійшли нові підручники:
1. Л.Жарікова Інтегрований курс підготовки продавця продовольчих товарів.
2. О.Базь та інші Токарна справа.
3.І.Гуменюк та інші Види зєднань.
До уваги викладачів та майстрів виробничого навчання !
ДО УВАГИ МАЙСТРІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ
ТА ВИКЛАДАЧІВ!
Нова література професійного спрямування :
1. Є. Форнальчик Основи технічного сервісу транспортних засобів.
2. В.Євлаш Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарства і торгівлі.
3. М.Смирнитська Охорона праці в галузі. Ресторанне господарство та торгівля.
4. Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів, правових, нормативно-правових та інших актів для закладів ресторанного господарства.
5. В.Архіпов Барна справа:технологія продукції та організація обслуговування.
6. Антонюк Українська мова. Довідник мовних труднощів.
7. М.Стукач Технічний сервіс машин.
8. В.Доценко Устаткування закладів ресторанного господарство.
9. І.Сотник Енергоефективність та відновлювальна енергетика в Україні: проблеми управління.
10. Т.Вайда Водіння легкового автомобіля.
11. С.Остапов Кібербезпека: сучасні технології захисту.
12. Р.Карпенко Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства.
В 2023 році до бібліотеки закладу надійшла нова художня література:
1. О.Гончар " Модри камінь";
2. О.Турянскький " Поза межами болю";
3. І.Багряний " Тигролови";
4. Й.Ягелло "Кава з кардамоном";
5. Матерліні " Синій птах";
6. М.Вороний " Блакитна панна";
7. В.Винниченко " Вибрані твори";
8. І.Нечуй-Левицький Кайдашева сім'я"4
9. С.Дзюба "Позивний Бандерас операція "Томас"".
Надійшли нові навчальні посібники.
1. А.Гуржій "Основи інформаційних технологій."
2. М.Макаренко "Комбайни зернозбиральні."
3. А.Кудінова " Основи економічних знань."
4. Електорматеріалознавство.
До бібліотеки закладу надійшли нові підручники:
1. Л.Жарікова Інтегрований курс підготовки продавця продовольчих товарів.
2. О.Базь та інші Токарна справа.
3.І.Гуменюк та інші Види зєднань.
Немає коментарів:
Дописати коментар